Leden inlog
Gebruikersnaam
?
Wachtwoord
?
Inloggen
ZOEK           een vrijgevestigd mondhygiënist bij u
in de buurt

Zoek een mondhygiënist
 
Om toegang te krijgen tot het NVM voor leden gedeelte van deze website dient u in te loggen.
Alles voor patienten op:
allesoverhetgebit.nl
 
WvdM banner-consument

feed-image RSS Mondhygienisten
NVM-mondhygiënist en voormalig NVM-bestuurslid in de prijzen met tandenstokersonderzoek
donderdag 01 juni 2017
NAZARETH, ISRAËL – Met haar onderzoek naar gebruik van tandenstokers in de horeca heeft NVM-mondhygiënist en sociaal psycholoog dr. Yvonne Buunk-Werkhoven de prijs voor beste buitenlandse poster in de wacht gesleept op de Dental Public Health Nazareth Conference in Israël. Het voormalig bestuurslid van NVM-mondhygiënisten bekeek in 2015 in een overdekte food market het effect van het aanbieden van tandenstokers.
Lees meer...
 
Mondpiercing blijkt geen sieraad voor een gezond gebit
vrijdag 12 mei 2017
Met een mondpiercing heb je een groter risico op terugtrekkend tandvlees of afgebroken stukjes tand en kies dan mensen zonder mondpiercing. Dit concludeert mondhygiënist en oud NVM-bestuurslid Nienke Hennequin-Hoenderdos in haar onderzoek. Ze promoveert op 24 mei 2017 aan de Universiteit van Amsterdam. Lees meer over haar onderzoek op de website van de UvA.

mond-piercing
 
Uitnodiging klinisch forum: oral piercings, the beauty and the harm
dinsdag 09 mei 2017
Op 24 mei 2017 verdedigt oud-collega Nienke Hennequin-Hoenderdos haar proefschrift. Ter ere van deze promotie organiseert de sectie Parodontologie van ACTA op dinsdag 23 mei 2017 een klinisch forum: Oral piercings, the beauty and the harm. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. U leest verdere details in de officiële uitnodiging.
 
8 mei - brainstormavond bij NVM-mondhygiënisten
vrijdag 05 mei 2017
Op de nieuwe locatie in kantorenpark Papendorp te Utrecht, wordt de tweede brainstormavond van dit jaar gehouden. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn en zo ook KRM-punten te verdienen.

Onderwerpen brainstorm
- (virtuele) Rondleiding
- Stand van zaken experimenteerartikel wet BIG door Manon van Splunter
- Discussie onderwerp: wat wordt verstaan onder preventie?


Tijdens de brainstormavond gaat NVM-mondhygiënisten weer live via Facebook. Wilt u hieraan deelnemen, maar bent u nog niet toegelaten tot de Facebook-ledenpagina van NVM-mondhygiënisten? Word dan vrienden met het NVM-mondhygiënisten account van Ellen Bol en vraag vóór 8 mei toegang aan voor de Facebook-ledenpagina. Na acceptatie heeft u voortaan toegang tot de Facebook-ledenpagina en kunt u het laatste nieuws volgen en interessante onderwerpen/discussies van diverse leden.

Heeft u een vraag, een brandend onderwerp of ideeën om te bespreken? Schroom niet en kom langs bij NVM-mondhygiënisten in Utrecht. Tussen 19.30 en 21.30 uur zijn bestuursleden en bureaumedewerkers aanwezig om met u en andere aanwezigen (online of fysiek) in gesprek te gaan.

We vinden het fijn om van tevoren te weten of u naar NVM-mondhygiënisten komt. Meldt u daarom aan via de NVM-website: eerst inloggen, kies dan voor ‘Mijn NVM’ en dan voor ‘NVM-evenementen’.

Graag tot maandag 8 mei!

PS Ons nieuwe adres is: Groenewoudsedijk 40, 3528 BK Utrecht.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Disclaimer |  Sitemap |  © 2011 NVM